El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat revisarà el protocol en cesàries urgents arran el cas de la dona que ha patit cremades en l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi

Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi / AM
Des de l'hospital "lamenten profundament l'accident" encara que van "utilitzar l'antisèptic recomanat per les associacions científiques"

A hores d'ara, la mare "continua amb cures i tractaments en aquesta unitat". Els fets van ocórrer la matinada de l'1 de gener quan es va realitzar una cesària urgent. Pel que fa al nadó, "va nàixer en perfecte estat de salut", segons ha confirmat Sanitat a ARAMULTIMÈDIA

La Conselleria de Sanitat ha confirmat l'accident que va patir una dona d'Ibi en l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi en el moment de donar a llum. Els fets van ocórrer la matinada de l'1 de gener quan es va realitzar una cesària urgent. Segons conta Sanitat, la mare va patir cremades per un "accident fortuït al quiròfan". Des del Verge dels Lliris, "lamenten profundament l'accident" i afirmen que "el nadó va nàixer en perfecte estat de salut".

Arran de l'accident, s'ha revisat el protocol de desinfecció cutània, especialment en casos relacionats amb cesàries i intervencions urgents. Sanitat ha confirmat a ARAMLTIMÈDIA que "es va utilitzar l'antisèptic recomanat per les associacions científiques".

Pel que fa a la mare, primer va ser tractada a l'Hospital Verge del Lliris. Posteriorment va ser remesa per valoració i seguiment a l'Hospital General d'Alacant, en la unitat de cirurgia plàstica i cremats. Des de Conselleria de Sanitat continuen dient que "ha portat un estret control ambulatori" i, a hores d'ara, "continua amb cures i tractaments en aquesta unitat".