El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sant Cristòfol és ara més accessible i sostenible

Visita a les obres finalitzades en Sant Cristòfol

L'Ajuntament de Cocentaina ha finalitzat les obres de millora de l'edifici de Sant Cristòfol, on ha invertit 130.000 euros. Adequat l'edifici, ara es pot procedir a licitar el servei de restauració al paratge.

Han finalitzat les obres de millora a l'edifici del paratge de Sant Cristòfol, a Cocentaina. Durant 4 mesos s'han fet diversos treballs per a millorar la seguretat i l'accessibilitat de l'edifici. També s'han canviat les finestres i s'ha substituït tota la fusteria; i s'ha instal·lat un recuperador d'aire, per incrementar l'eficiència energètica. En total l'Ajuntament ha destinat 130.000 euros de fons propis.

Una altra de les actuacions ha sigut la millora de l'equipament en la cuina. I és que una vegada adequat l'edifici es pot procedir a la licitació del servei de restauració al paratge. El regidor d'obres Marcos Castelló, explica que "en tractar-se d'un paratge natural, s'ha de fer tot amb molta cura, demanant tots els permisos pertinents i garantint que les obres tenen el menor impacte possible sobre el terreny".