El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sant Jordiet 2019 d'Alcoi ja està preparat per llançar fletxes

El seu primer acte oficial serà la processó del Corpus aquest diumenge 3 de juny

Un dels xiquets que ja pensa en la Festa de 2019 és Álvaro Santacreu Piñero, el qual representarà a Sant Jordiet durant les festes de 2019. Aquestes se celebraran el 4, 5 i 6 de maig per les altes dates de la Setmana Santa, ja que el diumenge de resurecció 'cau' el 21 d'abril

Encara no estem en l'estiu de 2018 i molts encara recorden amb nostàlgia la Trilogia de fa menys de dos mesos. Un dels xiquets que ja pensa en la Festa de 2019 és Álvaro Santacreu Piñero, el qual representarà a Sant Jordiet durant les festes de 2019. Aquestes se celebraran el 4, 5 i 6 de maig per les altes dates de la Setmana Santa, ja que el diumenge de resurrecció 'cau' el 21 d'abril. El seu primer acte oficial serà aquest diumenge 3 de juny en la processó del Corpus.

Només unes hores després de saber que Álvaro era el Sant Jordiet, ho ha volgut celebrar amb tots els seus amics del seu tan estimat Col.legi Salesians Sant Vicent Ferrer. Ja hem pogut saber que el nou Sant Jordiet està preparat per llançar les fletxes des del Castell encara que falten més de 9 mesos. A banda de fester i estudiant, també és esportista. Concretament pràctica Hoquei Patins.

Els 'majors' també hi han tingut protagonisme aquest matí al Col·legi Salesians. Com a curiositat, el seu tutor, Pedro Sanahuja, és tot un expert en donar lliçons als Sant Jordiet, ja que ha sigut mestre de 4 xiquets que hi han ostentat aquest càrrec. Els pares del Sant Jordiet també hi han acudit al centre educatiu i confessen que la notícia ha estat "impactant", ja que es tracta d'un "càrrec important i amb molta responsabilitat".