El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sant Jordiet demana als xiquets d'Alcoi que construïsquen el seu castell

Jordi Peidro, Juanjo Valls, Alberto Belda i Ximo Rosendo en la presentació del concurs / R. Lledó
L'innovador concurs està destinat a xiquets de 1r de Primària fins a 2n d'ESO

I com ha de construir-se aquest castell? Això és cosa de la imaginació de cada participant. L'únic requisit és que han de tindre una mida d'entre 30 centímetres d'alt i 42 de llarg. Segons s'ha comunicat en la presentació del concurs, tots els col·legis d'Alcoi tindran tota la informació sobre el concurs

Juanjo Valls Fuster és el Sant Jordiet 2018, principal figura de la Festa alcoiana. Una de les novetats del seu càrrec és la convocatòria d'un concurs infantil per construir un castell de festes. I com ha de construir-se aquest castell? Això és cosa de la imaginació de cada participant. Poden participar xiquets des de 1r de Primària fins a 2n d'ESO. En la presentació d'aquest concurs han estat Alberto Belda, regidor d'Educació; Juanjo Valls, pare del Sant Jordiet; Jordi Peidro, secretari de la Filà Mudejares; i Ximo Rosendo, Primer Tro dels Mudejares.

Els castells poden entregar-se fins al 30 de març al Centre Cultural Mario Silvestre de dilluns a divendres en horari d'obertura. L'únic requisit és que han de tindre una mida d'entre 30 centímetres d'alt i 42 de llarg. Segons s'ha comunicat en la presentació del concurs, tots els col·legis d'Alcoi tindran tota la informació sobre el concurs.

El jurat estarà format per Alberto Belda, Juan José Ocina (president de l'ASJ), el Sant Jordiet 2018, representant dels Mudejares i càrrecs festers 2018. El guanyador es donarà a conéixer el dissabte 7 d'abril en la seu de la filà (C/ El Terrer, 2). Hi ha 4 categories ordenades per edats i un castell guanyador per categoria. Aquests 4 castells campions estaran exposats al hall de l'Ajuntament fins que finalitzen les Festes de 2018. La resta estaran exposats des del 2 d'abril al Centre Cultural fins el 12 del mateix mes. Els 4 guanyadors rebran un lot complet de material de papereria escolar.