El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sant Llorenç i Sant Nicolau estrenaran l'enramada d'Alcoi Ciutat del Nadal

S'instal·laran 19 elements en Sant Nicolau i altres 11 en Sant Llorenç

Ja s'han fet les primeres proves de llum amb el prototip de la que serà la nova enramà d'Alcoi Ciutat del Nadal. La peça està basada en el motiu modernista dels balcons de la Casa del Pavo, amb la imatge del rei que representa a Alcoi Ciutat del Nadal. 

Gran part de l'equip de govern, amb l'alcalde, visitaren anit la Llotja de Sant Jordi on es feren proves de llum. El regidor Raül Llopis explica que han jugat amb el contrast de dos tipus de blanc, i s'ha treballat en les formes per aconseguir l'acabat que recorda molt a la ciutat. El que és cert és que enllumena moltíssim amb els centenars de boletes led que porta.

Ara cal fabricar-les. En principi, per a la pròxima cavalcada, a començaments del 2018, es posaran 19 elements en Sant Nicolau i altres 11 en Sant Nicolau. L'objectiu en els pròxims anys és omplir tot el recorregut de la cavalcada amb l'enramà pròpia i única de la ciutat. Recordem que s'ha aprovat una partida de 50.000 euros per a la construcció de les enramades, a banda del que supose la instal·lació.