El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Sant Maure i Sant Francesc per fi en la façana de la seua església

Podeu vore part de l'instalació en un vídeo a la pàgnia de Facebook d'Aramultimèdia

Un conveni entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació de la Parròquia de Sant Maure ha permés la creació de dos estàtues que ara presideixen la façana de l’església de Sant Maure a la Plaça Ramón i Cajal.

Aquest matí, 4 de desembre, ha sigut un anar i vindre de treballadors de l’administració i de curiosos, entre ells Aramultimèdia, a la Plaça de Ramón i Cajal perquè han estat col·locant les imatges de Sant Francesc i de Sant Maure en la façana de l’església.


Sant Maure, celebra aquest any el seu 400 aniversari com a patró d'Alcoi i no hi ha millor manera de fer-ho que completar al fi la façana de la seua església. Aquesta parròquia derruïda durant la guerra civil, va ser reedificada en 1948, però va quedar incompleta a l’espera de l’emplaçament de les estàtues dels sants als quals està dedicada l’església, Sant Maure i Sant Francesc.


Aquestes estàtues s’han pogut fer gràcies a un conveni entre l’Associació de la Parròquia de Sant Maure i l’Ajuntament d’Alcoi i ara ja llueixen a les portes de l’església.