El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Sant Roc certifica la recuperació de crancs i ofegabous al nostre entorn gràcies a un projecte educatiu

Per tercer any consecutiu han fet un alliberament de crancs i ofegabous autòctons als nostres rius per tal de fomentar la seua reintroducció. I en el seguiment, han pogut vore crancs de les edicions anteriors, la qual cosa suposa que s'adapten amb èxit. 

Els alumnes de Sant Roc han fet una tercera edició d'alliberament de crancs i ofegabous autòcton als nostres rius. És un projecte educatiu en el qual els alumnes fan seguiment dels animals en el centre fins que tenen capacitat per a ser alliberats, i en eixe moment es llancen en llocs del nostre entorn, confiant en la seua reproducció i expansió. I en aquest tercer any, s'ha alliberat un centenar de nous crancs i ofegabous als rius. En setembre es llançaren uns 70 crancs, i aquest 12 de juny ho han fet amb altres 20. I dijous 13 de juny serà el torn dels ofegabous. 

Però el més important en l'edició d'enguany, i tal com confirmen des de Sant Roc, és que en el seguiment s'han trobat crancs d'altres anys, la qual cosa suposa que el projecte funciona i dóna els seus resultats. 

Si vols saber més, et recordem ací com funciona tot el projecte, i ací la segona edició