El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sant Roc construeix un circuit 'Agility' per als animals de la Protectora d'Alcoi

Inauguració del nou espai a la Protectora / Col.legi Sant Roc
Entre xiquets i acompanyants hi han estat unes 200 persones

Els alumnes de 4t d'ESO es van posar mans a l'obra per construir jocs i obstacles molt semblants als d'Agility, dins de l'assignatura de Tecnologia. El treball s'ha vist reflectit en la inauguració d'aquest espai en el qual hi han assistit vora 200 persones, entre alumnes, familiars i amics. Els alumnes de 1r de Primària han ajudat als seus companys de col·le a recaptar fons

Durant el curs escolar que ara finalitza, els alumnes de Sant Roc han visitat l'alberg caní de la Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi. Hi han observat que els animals estaven ben cuidats però que necessitaven un lloc per poder jugar. Els alumnes de 4t d'ESO es van posar mans a l'obra per construir jocs i obstacles molt semblants als d'Agility, dins de l'assignatura de Tecnologia. El treball s'ha vist reflectit en la inauguració d'aquest espai en què hi han assistit vora 200 persones, entre alumnes, familiars i amics. En representació de l'Ajuntament, ha estat la regidora Aroa Mira.

No només han participat els alumnes de 4t d'ESO, sinó que els alumnes de 1r de Primària han recaptat fons per ajudar als seus companys de 'col·le' en la construcció d'aquests obstacles. En la inauguració, els primers gossos ja hi han pogut provar aquesta nova zona d'esplai. Cal destacar que l'Ajuntament ha col·laborat en el projecte, netejant i condicionant l'espai.

Miriam Peidro, del Col·legi Sant Roc, indica que aposten per "l'Aprenentatge - Servei", és a dir, com poden aportar des de l'aula un benefici per a tota la societat. A banda de la construcció dels obstacles també es treballen competències i valors com l'empatia amb els animals.