El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sant Vicenç de Paül i l'Apòstol Santiago units per una bona causa

Emprendre el Camí de Santiago és una experiència única, que perdura al llarg del temps en el record dels qui el recorren. En ARAMULTIMÈDIA hem volgut parlar amb els alumnes de secundària del col·legi San Vicente de Paúl, que aquest estiu van poder gaudir de l'experiència peregrina per antonomàsia. La iniciativa ha tingut un rerefons solidari, gràcies a la donació feta a l'Associació Comarcal d'Ajuda en el Tractament del Càncer (SOLC).

Pau, Miguel Ángel, Ruth i Debra són quatre d'aquests jóvens peregrins, valents per a recórrer el Camí, però sobretot per parlar amb tanta desimboltura davant de les nostres càmeres. Al vídeo ens conten les millors anècdotes, i també ens parlen d'allò que ha suposat per a ells l'experiència.

Un dels docents del centre i membre de 'l'expedició', Jorge Carbonell, ha volgut destacar el vessant benèfic de la iniciativa, amb la qual s'ha pogut contribuir econòmicament a la causa de l'Associació Comarcal d'Ajuda en el Tractament del Càncer (SOLC). Ens explica també Jorge tots els detalls de la ruta, que va dur els alumnes fins a la mateixa Catedral de Santiago.

Més enllà de tota aquesta informació, al vídeo podreu contemplar les completes prestacions del centre, on els estudiants poden gaudir d'un complet equipament informàtic, aula de laboratori, i unes espaioses instal·lacions esportives.