El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Santa Ana organitza la tercera edició del seu Sprint Trail Solidari i l'Ecomarxa

Representants de les tres associacions beneficiades per l'Ecomarxa, amb membres del col·legi i l'Ajuntament.

Les inscripcions ja estan obertes en MyChip. La cursa serà el pròxim 26 de febrer.
 

Enguany els beneficis seran per a AFA, l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer. L'any passat aconseguiren recaptar 8.600 euros que es donaren a SOLC.

Esport, convivència, solidaritat i respecte per la natura. L'Ecomarxa del col·legi Santa Ana cada vegada té més acceptació i al seu voltant ja s'ha generat un dia de moltes activitats, amb convivència al cole o una cursa per un entorn natural.

Per una banda, tenim l'EcoMarxa, la prova protagonista. Una marxa de 4 quilòmetres en el que poden participar xiquets i majors i que es basa en el respecte a la natura. I després tenim les curses amb tres modalitats: senderisme, marxa nòrdica i sprint trail, totes tres per 11 quilòmetres que passen per llocs com el Salt, el Racó o el riu Riquer.

I el recaptat es destina a una entitat social. En la primera edició va ser per Somriures, i l'any passat s'aconseguiren recaptar la important xifra de 8.600 euros que es va destinar a SOLC. Enguany l'associació beneficiada serà AFA, l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca. Les tres associacions beneficiades coincideixen en destacar la importància d'estes activitats per al seu treball, ja no sols per l'aportació econòmica sinó per la visibilitat que els dona.

Per a participar pots inscriure o fer una donació de dorsal 0 en este enllaç. La cursa forma part de la lliga local CursAlcoi.