El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sant Nicolauet d’Alcoi canviarà el seu paviment, serà més accessible i es mantindran totes les places d’aparcament

Sant Nicolauet / AM

Les obres començaran a les voreres pel que es prohibirà estacionar en eixe termini, però es podrà continuar circulant.

L’Ajuntament d’Alcoi millorarà el carrer Sant Nicolauet. La principal transformació serà que tot el carrer serà una plataforma única (mateixa altura de voreres i calçada) i també serà més accessible. Les obres començaran la setmana del 17 de maig.

Les obres per a adequar la pavimentació de Sant Nicolauet no suprimiran cap plaça per estacionar, segons l’Ajuntament d’Alcoi. El consistori també indica que L'Associació de Veïns del Partidor ja ha sigut informada de l'actuació i l'acolliment ha resultat ser “positiu”.


La intervenció consistirà en l'eliminació de l'actual empedrat, passant a una plataforma única estant la calçada i la vorera a la mateixa altura. La calçada serà d'asfaltat imprés tipus anglés i inclourà una banda d'asfaltat imprés llis amb incrustacions de la Senyera, amb una banda d'asfaltat imprés tipus 'rigola' en el límit amb la vorera. L'estat actual de l'empedrat d'aqueixa zona és “deficient”, segons el consistori i en els espais pròxims a les juntes de construcció ha cedit per la pressió del trànsit que circula per aquest carrer. L'opció de l'asfalt imprés i la plataforma única "millorarà l'aspecte i la circulació".


Les obres començaran a les voreres pel que es prohibirà estacionar, però es podrà continuar circulant. La segona fase es realitzarà durant el mes de juny i afectarà la calçada pel que el trànsit es desviarà per placeta les Eres i carrer Sant Mateu. Les línies 1 i 2 d'autobús també aniran per aquesta ruta alternativa sense que afecte les parades. L’última fase es realitzarà durant la primera quinzena de juliol passant a actuar també en l'encreuament de Sant Nicolauet amb el carrer Sant Mateu. Es desviarà el trànsit per El Camí i carrer Sant Vicent Ferrer.


Jordi Martínez, regidor d'Obres, apunta que “el centre històric té un valor especial i no podem realitzar qualsevol mena d'asfaltat, ha de ser un que mantinga l'essència i conserve la imatge. Es tracta d'una actuació molt necessària que millorarà la qualitat de vida del veïnat i a més farà més accessible aquest tram”.