El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Santi Carbonell i la Magenta pugen a Youtube les gravacions d'àudio de les ambaixades d'Alcoi

Gran detall de Santi Carbonell, alferes de la FIlà Magenta 2018, qui ha pujat a Youtube la meravellosa gravació en àudio de les ambaixades editades en l'any de càrrec. La Tecnologia avança i el CD ha quedat molt obsolet, així que ara, ho podem gaudir a la plataforma més coneguda d'allotjament en línia de continguts.

'Fa olor de festes'. Són les paraules de Santi Carbonell, alferes moro en 2018 amb la Magenta, que ha decidit apropar a tots els amants dels Moros i Cristians d'Alcoi les ambaixades que van editar per a l'ocasió i que, com tocava per aquell llunyà any (només han passat 5), en format CD.

Ara pràcticament ningú utilitza aquest suport, tot està penjat a la xarxa i tot es consumeix via streaming. Per això, qualsevol persona que vulga gaudir de les ambaixades, des de qualsevol racó del món, ho pot fer ara.

Projecte solidari

El projecte de les ambaixades de la Magenta es deia "Veus i sons: Les Ambaixades d'Alcoi’ i inclou les fanfàrries mora i cristiana del mestre José María Valls Satorres interpretades per la Societat Musical Nova d'Alcoi, i les Ambaixades mora i cristiana representades per Ricard Sanz i Juan Javier Gisbert. Tot això acompanyat d'un excepcional elenc d'actors alcoians com són Xavi Mira, Joan Gadea, Ramón Micó i Miquel Martí.

La seua venda va obtindre fons que es van donar a l'Associació de Fibromiàlgia d'Alcoi.