El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'anul·len els festius locals d'Alcoi: 24 i 26 d'abril

Pel que fa al calendari escolar, ara s'ha de decidir si la resta de festius, el 23 i el 27 d'abril, es mantenen o es canvien de dia.

Abans de l'estiu, i depenent de la situació de la pandèmia, es proposaran noves dades.

La decisió s'ha pres al Consell Econòmic i Social de la ciutat, de manera consensuada amb l'Associació de Sant Jordi, i després que s'haja decidit que, aquest mes d'abril, tampoc hi haurà festes de Sant Jordi.

Les dates festives que s'anul·len són el dissabte 24 i el dilluns 26 d'abril. Es van aprovar al mes d'octubre, però de manera provisional a l'espera de vore com evolucionava la pandèmia, i que ja s'ha vist que no podran celebrar-se "amb total plenitud, tal com les hem conegudes sempre i sense patir cap mena de restricció".

Per segon any consecutiu se suspenen els festius locals d'Alcoi del mes d'abril. L'any passat es van recuperar en l'últim trimestre de l'any, els dies 30 d'octubre i 7 de desembre. Tot indica que enguany serà similar.


Atenció perquè açò també afecta el calendari escolar. El dilluns 26 deixa de ser festiu i hi haurà classe. Però encara són festius escolars el divendres 23 i el dimarts 27 d'abril, i ara el Consell Escolar haurà de debatre si els manté o els canvia de data.