El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'aprova la licitació de la gestió de l'Escola Municipal de Teatre

Alumnes de l'escola en finalitzar una funció / Perfil Facebook Escola Municipal de Teatre d'Alcoi

Des de la Regidoria de Cultura s'ha convocat als preinscrits a una reunió el 10 d'octubre. Allí s'informarà de tots els tràmits realitzats i de les novetats per al nou curs.

L'aprovació s'ha assolit durant la junta de govern celebrada aquest 5 d'octubre. En finalitzar la junta, el regidor de Cultura, Raül Llopis ha assegurat que l'encontre del dimecres pròxim servirà per a "solucionar tots les dubtes, es a dir, explicar el procediment administratiu que s'ha aprovat, els nous pagaments, així com els horaris, espais i grups, que en principi i si la majoria de les famílies vol, mantindran la mateixa dinàmica que es portava el curs anterior; també s'explicarà la idea que es té per a iniciar l'activitat".

Recordem que en els darrers dies alguns grups de l'oposició havien alertat de la possibilitat que l'inici del curs s'endarrerira fins a la segona meitat de novembre. La situació d'incertesa es remunta a principis d'any, quan pel canvi de legislació la companyia encarregada de gestionar l'escola de teatre, La Dependent, va haver d'abandonar el servei. Per tant, ara és necessari que l'Ajuntament concedisca la gestió a una altra empresa mitjançant un concurs públic.