El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

S'aprova la licitació de la gestió de l'Escola Municipal de Teatre

Alumnes de l'escola en finalitzar una funció / Perfil Facebook Escola Municipal de Teatre d'Alcoi

Des de la Regidoria de Cultura s'ha convocat als preinscrits a una reunió el 10 d'octubre. Allí s'informarà de tots els tràmits realitzats i de les novetats per al nou curs.

L'aprovació s'ha assolit durant la junta de govern celebrada aquest 5 d'octubre. En finalitzar la junta, el regidor de Cultura, Raül Llopis ha assegurat que l'encontre del dimecres pròxim servirà per a "solucionar tots les dubtes, es a dir, explicar el procediment administratiu que s'ha aprovat, els nous pagaments, així com els horaris, espais i grups, que en principi i si la majoria de les famílies vol, mantindran la mateixa dinàmica que es portava el curs anterior; també s'explicarà la idea que es té per a iniciar l'activitat".

Recordem que en els darrers dies alguns grups de l'oposició havien alertat de la possibilitat que l'inici del curs s'endarrerira fins a la segona meitat de novembre. La situació d'incertesa es remunta a principis d'any, quan pel canvi de legislació la companyia encarregada de gestionar l'escola de teatre, La Dependent, va haver d'abandonar el servei. Per tant, ara és necessari que l'Ajuntament concedisca la gestió a una altra empresa mitjançant un concurs públic.