El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S’aproxima la Setmana dels Barris de la Zona Nord

Enguany se celebra la 41 edició d’aquesta gran festa que organitzen els veïns de la Zona Nord, que acull a totes les zones que la conformen com Sant Maure, La Font Dolça, Sant Eloi, Joan XXIII, Sagrat Cor i Sagrada Família.

La Setmana dels Barris de la Zona Nord se celebra un any més, i ja són 41 consecutius, i és que, en 1977 es va començar aquesta iniciativa en la qual el barri és plena d’activitats, aquest any durant 9 dies. En aquesta activitat participen els diferents veïnats que formen la Zona Nord com Sant Maure, La Font Dolça, Sant Eloi, Joan XXIII, Sagrat Cor i Sagrada Família.

Les activitats començaran el dijous 20 de juny amb una vesprada en la qual el ball serà el principal protagonista. L'endemà es realitzarà la tradicional plantà de la foguera, que dos dies més tard, el 23 de juny, es cremarà ja ben entrada la nit, sent aquesta una de les activitats més importants d’aquesta Setmana dels Barris. Durant el mateix dia, podrem gaudir d’una jornada plena d’activitats, ja que es podria considerar que és el dia gran d’aquestes festes.

La programació continuaran fins al dissabte 29 de juny, en la qual la Setmana dels Barris s’acomiadarà fins a l’any que ve amb un sopar de germanor “L’Olleta al Carrer”, que tindrà preus populars, perquè tot el món puga participar d’aquesta festa.

Entre les activitats que podrem trobar durant aquests 9 dies hi ha ioga, pilota valenciana, petanca, volta ciclista, una cercavila de disfresses, actuacions musicals i fins i tot una “tarde flamenca”.

Ací et deixem tota la programació d'activitats de la Setmana dels Barris.