El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Saps com fer una bona ventilació per evitar el contagi de la covid?

Web SalusLife

S'aclariran els conceptes sobre el coronavirus i les seues vies de transmissió, es detallaran les mesures de protecció enfront de virus, incidint en el perill dels aerosols i en la necessitat de ventilar.

El Col·legi d'Infermeria d'Alacant realitzarà un curs virtual gratuït per donar totes les claus per potenciar la renovació d’aire en un espai tancat i així combatre millor la covid-19.

La nostra vida ha canviat radicalment i hem hagut d'aprendre moltes coses per adaptar-nos a la “nova normalitat”. Des del Col·legi d'Infermeria d'Alacant arriba un curs per ensenyar a la població de la província a fer una correcta ventilació dels espais tancats. Ho farà mitjançant SalusLife, un servei de formació en línia.

Encara que les mesures actuals no ho permeten quan de nou es puga veure als amics i família en casa és important que la renovació de l’aire siga contínua sense provocar grans corrents d’aire i grans baixades de temperatura. S’ha de controlar sempre la qualitat de l’aire que es respira

“Com ventilar un espai tancat per evitar el contagi per coronavirus” començarà a impartir-se el 15 de febrer i tindrà una durada d’un mes. El curs serà en línia, gratuït i estarà estructurat en cinc temes. S’ha demostrat que una de les vies per les quals més es propaga el virus són els aerosols, per això el Col·legi d'Infermeria d'Alacant ha considerat d’interés tractar el tema amb profunditat i donant consells professionals per fer-ho de forma adequada.

Si estàs interessat a inscriure’t a aquest curs, pots fer-ho en aquest enllaç: https://www.saluslife.app/alicante.