El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sarsuela i guinyols al Sent-me 2018 amb la companyia Zarzuguiñol

Grans i menuts han gaudit de l'espectacle ballant i cantant, fins i tot jotes

El Sent-me de Cocentaina torna a omplir el Palau Comtal amb la seua programació. En aquesta ocasió,  "Zarzuguiñol" hi ha conquistat a grans i menuts amb el seu espectacle de sarsuela amb guinyols. ARAMULTIMÈDIA ha estat en aquesta magnífica actuació t'ofereix una completa galeria de fotos.

El Sent-me de Cocentaina torna a omplir el Palau Comtal amb la seua programació. En la seua segona jornada de concerts nocturns, "Zarzuguiñol" ha conquistat a grans i menuts amb el seu espectacle de sarsuela amb guinyols. Amb una posada en escena senzilla i llampant ha apropat el gènere de la sarsuela als més menuts mitjançant el ball, les històries de cavalleria d'un espontani Cervantes i, naturalment, la música.

El Palau Comtal, de gom a gom, ha gaudit d'una nit on els protagonistes eren els xiquets, però que també els més grans s'han divertit i han cantat aquelles cançons populars de sarsuela que es transmetien generació, rere generació. ARAMULTIMÈDIA ha estat en aquesta magnífica actuació t'ofereix aquesta galeria de fotos.