El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Satisfacció al PP d'Alcoi per les ajudes als aparadors dels comerços del centre

Carrer Sant Francesc / AM
Els conservadors recorden que la iniciativa és seua. Presentaren un prec a abril de 2017

Per al PP és fonamental "crear un entorn agradable i còmode, minimitzant l'impacte visual negatiu" el centre d'Alcoi. Sota aquesta idea, el PP d'Alcoi va presentar a abril de 2017 un prec per al "muntatge i decoració d'aparadors buits en el centre". Ara, el govern municipal ha aprovat aquestes ajudes.

Segons el PP, la revitalització comercial passa per "millorar les seues infraestructures de serveis i crear un entorn agradable i còmode, minimitzant l'impacte visual negatiu dels locals buits a peu de carrer".

La regidora del PP, Amàlia Payá, indica que "és satisfactori que per fi s'aproven les ajudes per al muntatge i decoració d'aparadors, acció proposada pel Partit Popular com a mesura de reactivació socioeconòmica del centre. Esperem que siga l'inici de l'engegada de moltes altres iniciatives".

El Partit Popular recorda que ha presentat distintes propostes per revitalitzar el centre històric com la creació d'un espai lúdic-infantil en el carrer Sant Francesc, habilitar el solar en la cruïlla dels carrers Santa Rita i Sant Francesc com a zona d'esplai amb caràcter temporal, la creació d'aparcaments, el manteniment del Parterre, reforç de la Policia o mesures per minimitzar l'ocupació il·legal en vivendes.