El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Satisfacció dels comerciants pels més de 10.000 visitants al Mercat de Nadal d'Alcoi

Mercat de Nadal / Aj. Alcoi

Alcoi ha consolidat un altre atractiu més lligat a la marca 'Alcoi Ciutat del Nadal'. Segons càlculs de l'Ajuntament, 10.723 visitants han accedit el mercat del 5 al 8 de desembre. L'edició ha estat marcada per les restriccions d’aforament i les mesures de seguretat.

Dolços, elements de decoració, regals i l’espai solidari de Càritas. Aquests han sigut els principals atractius. En el mercat, que organitza l’Ajuntament d’Alcoi a través de la regidoria de Comerç i amb la col·laboració de les entitats comercials, hi ha hagut un total de 26 paradetes. Han aconseguit gràcies als diferents donatius 400 bombones de butà. També hi havia un espai perquè la infància jugara amb el tir amb arc i pogués fer passejos amb burretes o camells. La valoració dels comerciants ha estat molt positiva segons el consistori.


El Mercat s’ha organitzat complint totes les mesures de seguretat, amb control d’aforament, col·locació de gel hidroalcohòlic, un itinerari marcat, diferenciació de portes per a l’entrada i eixida i distància adequada. 


"Sabíem que era un any difícil, però la intenció era mantenir el Mercat amb totes les mesures de seguretat. En Alcoi no només tenim un Nadal únic, també tenim un comerç excel·lent. Estem satisfets per la bona acollida que ha tingut el Mercat i vull felicitat el bon comportament que ha tingut la ciutadania", ha indicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, qui ha afegit que "ara més que mai és el moment de poder gaudir de les compres de la mà dels nostres comerciants i de la seua proximitat i professionalitat. Ho hem pogut fer en el Mercat de Nadal i ara ho podem seguir fent en les nostres compres, a més podrem obtenir descomptes importants en tots els comerços que s’han adherit a la campanya Reactiva Comerç".