El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Satisfacció en la 'nova normalitat' per la Covid-19 als Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi

Nova normalitat als Salesians / Imatge pel col.legi

Han habilitat un nou accés pel barri de La Sang i les entrades són escalonades

'Som un' és el lema del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi. I ara més que mai és el moment d'unir-se tothom per fer front a la 'nova normalitat' que ha deixat la Covid-19 als centres educatius. S'ha complit l'objectiu de l'educació presencial a les aules i David Albert Pla, cap d'estudis infantil i primària, assegura que els alumnes "han assumit les normes molt ràpidament".

La preparació durant l'estiu del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi ha fet que els seus alumnes estiguen molt més segurs que a altres àmbits socials. David Albert Pla ha contat a ARAMULTIMÈDIA que els alumnes "s'han adaptat molt bé" i inclús s'han continuat fent les activitats d'aprenentatge cooperatiu, però ara "ja no comparteixen objectes, sinó idees", segons conta Albert.

David Albert, a la dreta


La senyalística per tal de mantenir la distància de seguretat ha estat col·locada pel personal docent i respectada per tota la comunitat educativa. David Albert reconeix que els estudiants "han madurat molt ràpidament" i són conscients de la situació i del que no poden fer a hores d'ara.


Entrades i eixides totalment controlades


David Albert assegura que el més complicat és mantenir la distància social entre els estudiants, ja que tendeixen al contacte interpersonal.


El protocol per a les entrades i eixides comencen a perfeccionar-lo a mesura que passen els dies. La Policia Local ajuda als centres educatius i les famílies agraeixen la col·laboració entre tots. Les entrades i eixides escalonades en diferents cursos i el nou accés pel barri de La Sang fa que tot siga més segur.