El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El club alcoià ha confirmat l'horari de les semifinals del play off a 2B i, també, el de la final

Més informació

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Satisfacció en La Salle d'Alcoi després que la justícia els torne l'aula suprimida de Batxillerat

Tot i això encara és una incògnita si l'aula retornada s'incorpora al procés de matriculació per al curs 2018-2019. La sentència no és ferma i cap recurs de la conselleria d'educació

Tot i això encara és una incògnita si l'aula retornada s'incorpora al procés de matriculació per al curs 2018-2019. La sentència no és ferma i cap recurs de la conselleria d'educació, així que cal esperar a pròximes notícies. Malgrat açò, des de la Salle s'han mostrat molt satisfets per la notícia. 

El TSJCV dona la raó al Col·legi La Salle d'Alcoi i el centre recuperarà l'aula de Batxillerat que Conselleria no va renovar. La sentència accepta així el recurs contenciós administratiu presentat per La Salle i l'AMPA del centre. El centre educatiu alcoià ha rebut la notícia amb molta satisfacció, tot i que encara queda per esclarir si aquesta aula entrarà en el procés de matriculació que hi ha ara mateix en marxa, o si ja seria per al curs 2019-2020. I és que la sentència no és ferma i la conselleria d'educació té 30 dies per a recórrer. Aramultimèdia està pendent de noves informacions.

En el text de la sentència el tribunal estima que en el cas de La Salle "ni existeix motivació i molt menys està degudament justificada com exigeix el nostre Alt Tribunal la decisió", i considera que "s'ha limitat a emplenar uns impresos, i el Tribunal no té forma de controlar com s'han distribuït les unitats, criteris seguits que poden ser verificats, com s'ubicarien hipotèticament en la zona els alumnes l'aula dels quals es suprimeix (sense perjudici de l'elecció dels pares)". En línies generals la sentència és similar a les que vam conéixer fa pocs dies a favor d'altres 8 centres valencians, i on la justícia reconeix que Conselleria "no està obligada a concertar", però que si opta pels concerts, ha de sotmetre's a la normativa estatal. Així, considera que Educació no pot "extingir-los unilateralment", i obliga a Conselleria a renovar els concerts si els centres educatius compleixen els requisits exigits. Amb la de La Salle s'han acceptat també els recursos d'altres 7 centres educatius valencians.

La sentència també condemna a l'administració valenciana a pagar les costes del procés, fins a un màxim de 2.500 euros.