El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Satisfacció en FEDAC pels resultats del curs sobre activitats administratives en la relació amb el client

El curs prepara professionals per a l'atenció al públic, clients i proveïdors

4 dels 15 alumnes matriculats ja han sigut contractats.

La Federació Empresarial de l'Alcoià Comtat -Fedac- ha mostrat la seua satisfacció en termes d'ocupabilitat i també de funcionalitat adaptada al període de pandèmia el curs de LABORA 'Activitats Administratives en la relació amb el client', que imparteix la mateixa Fedac. 4 dels 15 alumnes matriculats ja han sigut contractats per empreses.

Els continguts i la dinàmica del curs es van adaptar al model telemàtic el 13 de març, data en la qual es va anunciar la situació d'alarma. Aquest curs prepara professionals aspirants a ocupar llocs de responsabilitat com a administratius polivalents i preparats per a l'atenció al públic, clients i proveïdors. "En l'actual situació de pandèmia sanitària global, aquest perfil s'ha convertit en un dels més demandats", remarquen des de Fedac.

De fet, 4 dels 15 alumnes matriculats ja han sigut contractats per empreses que requerien treballadors capaços de complir amb les funcions administratives i atenció al públic a través de processos telemàtics i telefònics. És un curs que compta amb el certificat de professionalitat que atorga LABORA i permet a l'alumnat realitzar pràctiques externes.