El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Saül Serrano repeteix com a candidat socialista a les municipals de Muro

El candidat fa una crida a concentrar el vot progressista. "Com es va demostrar en les últimes eleccions, cada vot és important", i recorda que es quedaren a 2 vots d'aconseguir un tercer regidor.

Els socialistes de Muro han triat de nou Saül Serrano per a encapçalar la llista del PSPV a les municipals de maig. Serrano assegura que "a la il·lusió, la motivació, les ganes i la força", suma ara "l’experiència adquirida durant esta legislatura com a regidor en l’oposició".

Saül Serrano fa una crida a concentrar el vot progressista en els socialistes. Recorda que en les últimes eleccions es quedaren a dos vots d'aconseguir el tercer regidor, que finalment va ser per a Esquerra Unida i qui va formar govern en el PP i Ciutadans. "Com es va demostrar en les últimes eleccions, cada vot és important: tres regidors del PSPV ens hagueren atorgat la possibilitat d’encapçalar un govern progressista en lloc de l’actual engany als votants progressistes i d’Esquerra Unida que han acabat expulsant del partit els seus representants".

El candidat socialista també assegura que aposta per "la participació de la ciutadania i les entitats de Muro per a trobar solucions on de vegades sols es veuen problemes i impediments". I es compromet "a treballar per a construir una alternativa oberta, amb trellat i amb serietat, capaç de conciliar les diferències per a governar, sumar i treballar pel poble i les pedanies".