El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'avança l'horari del Carnestoltes per donar cabuda a l'increment de participació

Cada vegada és més popular, i milers d'alcoians se sumen a la desfilada del Carnestoltes amb disfresses molt treballades i originals. Per a donar cabuda a tots i que no acabe massa tard, s'ha decidit avançar l'inici mitja hora i eixirà a les 19 hores.

La desfilada s'iniciarà aquest dissabte 29 de febrer, a les 19 hores, des del Partidor. Acabarà a l'hora de sopar i es farà una pausa per després tindre festa amb discomòbil i lliurament de premis a les millors disfresses.

Tres premis en metàl·lic per a les tres millors disfresses de 300, 200 i 100 euros. 2 premis per a la millor disfressa infantil dotats en lots de joguets. I un últim premi al grup més marxós, amb millor ambientació musical, de 200 euros. És l'al·licient del concurs de disfresses del Carnestoltes alcoià, tot i que els milers de persones que es presenten busquen més la diversió que els diners. Perquè el Carnestoltes d'Alcoi, amb més d'una dècada d'experiència a l'esquena, cada vegada suma més participants. Recordeu que eixir en la desfilada i participar en el concurs és totalment gratuït, però cal omplir la inscripció en aquesta web.

Presentació del Carnestoltes

Tomás Tomás, de SEA Eventos, organitzadors del Carnestoltes, explica que la participació "és multitudinària, popular i molt variada, amb gent de 90 anys fins a nadons d'1 o 0 anys". Perquè es tracta, sobretot, d'una activitat familiar a la qual cada vegada se sumen més col·legis i famílies. I enguany preveuen un increment de participació perquè diverses filaes s'han interessat a participar en grup. Des de l'organització no poden donar xifres concretes de participació, però detallen, per exemple, que en la desfilada del 2019 hi havia 1.900 persones tan sols de balls d'acadèmies.

I si encara no coneixes el nivell de disfresses i la diversió del Carnestoltes alcoià, en el següent vídeo et recordem la desfilada de l'any passat.