El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Se sortegen 70 entrades VIP per a pujar al Campament Reial

El Campament Reial se celebra el dia 5 de gener i com a novetat per al 2019 ha habilitat dos espais diferenciats, al Preventori i al Baradello de Moya.

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi (ACECA) ha preparat un sorteig de 70 entrades VIP per a pujar al Campament Reial el 5 de gener. Es pot participar en el sorteig tant en plataformes digitals com en els comerços associats a ACECA fins al 2 de gener.

15 de les entrades dobles se sortejaran a través d'un concurs en la pàgina de Facebook d'ACECA. Per a participar, serà necessari donar-li “m'agrada” a la pàgina i esmentar en la caixa de comentaris a la persona amb la qual es vol visitar un dels dos campaments. A més, els guanyadors hauran de presentar un tiquet de compra en algun dels comerços associats a ACECA. 

Les altres 20 entrades dobles se sortejaran de forma física. En tots els comerços associats a ACECA hi haurà tiquets de participació que hauran de ser emplenats amb les dades de de contacte. El dia del sorteig, s'ajuntaran els tiquets participants de tots els comerços i es trauran els guanyadors.

L'Ajuntament d'Alcoi i l'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi amb la col·laboració de Cajamar, ha preparat la campanya d'entrades VIP per a visitar el Campament Reial.