El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Se suspenen els actes de la Verge dels Lliris a la Font Roja pel risc d’incendis

L'Ajuntament d'Alcoi conjuntament amb l' Archicofradía de la Virgen de los Lirios han decidit traslladar els actes previstos per a celebrar el dia de la patrona a la ciutat.

El director-conservador del Parc Natural ha emés un informe en el que es conclou que la situació de risc extrem per incendi dificulta la celebració. Els actes previstos a la Font Roja passaran a celebrar-se a la parroquia de Sant Mauro i Sant Francesc.

L’alerta per risc d’incendis forestals impedirà que els actes en honor a la Verge dels Lliris es puguen celebrar a la Font Roja.

A causa de la situació de risc per incendis forestals i d'acord amb les indicacions de la direcció del Parc Natural de la Font Roja, dependent de la Conselleria Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana, l'Ajuntament d'Alcoi conjuntament amb l' Archicofradía de la Virgen de los Lirios han decidit traslladar els actes previstos per a celebrar el dia de la patrona, aquest diumenge 21 de la Font Roja a la parròquia de ‘Sant Mauro i Sant Francesc. Per tant els actes programats donaran començament a les 19 hores a l'interior de l'església. El sopar de cabasset s'ha suspés.

El director-conservador, Salvador Palop, ha redactat un informe en el qual conclou que “es considera que donada la situació de risc extrem d'incendi en què ens trobem i amb la finalitat de garantir la seguretat de les persones i minimitzar el risc de generació d'incendis".