El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Segon robatori al Poliesportiu de Castalla en poc més d'una setmana

Finestra trencada aquest 2 de febrer. Imatge facilitada per l'Ajuntament de Castalla.

Des del consistori expliquen que aquesta dolenta acció suposa destinar "uns diners que ixen de la butxaca de tot el poble" i que "no podem dedicar a altres qüestions molt més necessàries".
 

Els desperfectes ocasionats i els efectes furtats costaran al consistori 3.000 euros. L'Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per a esclarir els fets i identificar als lladres.

El primer robatori va ser el passat dimarts 26 de gener. El lladre o lladres, trencaren una finestra per accedir, destrossaren part del mobiliari i furtaren un portàtil nou valorat en 635 euros.

I de nou, en la matinada d'aquest 2 de febrer, han trencat una finestra per accedir a l'oficina del tècnic d'esports. Segons expliquen des del consistori, en aquesta ocasió no han tingut temps de furtar res perquè va saltar l'alarma i van fugir. Però tot i això, han trencat dos finestres i han causat "greus desperfectes" en la paret i porta de l'oficina.

El regidor d'esports de Castalla, Román Sáez, explica que "reparar el conjunt dels desperfectes ens costarà a l'Ajuntament prop de 3.000 euros, uns diners
que ixen de la butxaca de tot el poble i no podem dedicar a altres qüestions molt més necessàries
". A més des de l'Ajuntament demanen la col·laboració ciutadana per informar de qualsevol cosa "que hagen vist o escoltat, relacionada amb el robatori, per esclarir els fets el més ràpid possible". Asseguren que la Policia Local "perseguirà fermament als culpables perquè responguen per les destrosses ocasionades i que no es tornen a repetir uns fets tan lamentables".

Vidres en terra i armaris rebolicats, Imatge faciltada pel consistori.