El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Segona oportunitat en la convocatòria extraordinària per a la Prova d'Accés a la Universitat

Selectiviat Juliol 2018 / Universitat d'Alacant

Quasi un miler d'estudiants es presenten a aquesta nova oportunitat que tindrà lloc des del 2 fins al 4 de juliol.

Una segona oportunitat es presenta aquest any per a aconseguir arribar a la nota de tall que es vol per a entrar a eixa carrera tan desitjada. I es que la convocatòria extraordinària de la Prova d'Accés a la Universitat tindrà lloc aquest dimarts 2 de juliol, fins al dijous 4.

Pel que fa a la prova, aquesta serà realitzada a l’aulari II del campus de Sant Vicent, amb 3 tribunals i a l’Edifici Ferràndiz de la UPV a Alcoi, amb 1 tribunal. I amb el mateix horari d'exàmens que en la convocatòria de juny.

La resolució de les notes finals no seran comunicades fins al dia 10 de juliol, a partir de les 10:00, per això s'ha de tindre en compte que la preinscripció per a accedir a la universitat serà fins al divendres 5 de juliol, independentment de la nota que aconseguisquen, tenint preferència els que han aprovat en la primera convocatòria enfront de la segona.

Cal destacar que en aquesta convocatòria extraordinària, del total dels alumnes, més de la meitat són dones, arriben a un 54 per cent dels 931 estudiants del total.

En el cas que algú vulga presentar reclamacions, els dies per a fer-ho possible seran el 12, 15 i 16 de juliol. Mentre's que els processos de consulta de qualificacions, descàrrega de les qualificacions, reclamació i segona correcció s’hauran de fer a través del portal de l’alumnat.