El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Segons ÀPUNT, a l'hospital d'Oliver haurien mort 74 persones

El 70 per cent dels morts a l'Àrea de Salut d'Alcoi residien als centres d'Oliver i d'Onil

Feia moltes setmanes que no coneixíem xifres oficials del nombre de morts a l'hospital d'Oliver i hui, la radiotelevisió valenciana ha parlat de 74 ancians. El gruix de les defuncions per la Covid19 a l'àrea de Salut d'Alcoi s'han registrat en les residències de majors Oliver i en Onil.

Segons els serveis informatius d'ÀPUNT, són 74 les persones que han faltat a l'Hospital d'Oliver des que es va declarar la pandèmia. És aproximadament el 50% de tots els residents. Les xifres li les han confirmades a la tele pública els sindicats i els familiars.

Una xifra que demostra que el focus central de la malaltia a la comarca i segurament a tota la Comunitat Valenciana se situa en estos dos centres, intervinguts des de fa setmanes per la Sanitat Pública.

Recordem que la corporació municipal d'Alcoi ha aprovat en ple demanar la Generalitat que investigue què ha pogut passar en Domus Vi i què es deu l'elevadíssim nombre de defuncions. També, a proposta de Guanyar Alcoi, es pretén que el centre passe a ser de titularitat pública.

En l'actualitat el gestiona una empresa privada, però el recinte, el centre és de la Generalitat.