El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP al·ludeix a unes paraules d'Aroa Mira on la regidora qualifica de "desastre" la gestió de Conselleria

El programa 'Major a casa', objecte de la polèmica, està dirigit a millorar les condicions de vida de les persones majors que romanguen en el seu domicili, facilitant-los els servicis bàsics.

El Partit Popular d'Alcoi es fa ressò en un comunicat de premsa d'unes paraules de la regidora de Benestar Social, Aroa Mira, on la socialista qualifica de "desastre" la gestió de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Aroa Mira hauria fet aquestes declaracions en un escrit que ha estat remés per error des del Govern Local a l'oposició, en resposta a les preguntes formulades en la Comissió Informativa de Governació del mes d'agost.

Les manifestacions de la regidora farien referència a la gestió que des de Conselleria s'està fent del programa 'Major a Casa', per al qual encara no s'ha signat cap conveni entre l'òrgan autonòmic i els ajuntaments. Aquesta realitat, faria doncs que l'Ajuntament d'Alcoi haguera de consignar recursos propis.

A continuació es reprodueixen les declaracions que els populars atribueixen a la titular de Benestar Social: "crec que és millor que l'oposició no tinga la informació, dirien com de malament ho fa la Conselleria i en part tenen raó, són un desastre".

El líder dels populars, Rafa Miró, aprofita el comunicat de premsa per arremetre contra el pacte del botànic, del qual diu que "no té sentit". També assegura que "en el passat la regidora socialista va afirmar que el Director General de Diversitat Funcional, Antonio Raya, no era un interlocutor vàlid amb l'Ajuntament".