El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Segueix ací en directe l'Ambient Solidari del Rotary Club Alcoi Font Roja

A partir de les 17 hores pots seguir des d'aquest mateix enllaç i en directe, la primera de les cites: una conferència sobre les repercussions per al Medi Ambient i l'Economia pel coronavirus. 

El Rotary Club Alcoi Font Roja organitza des de hui 1 de juny fins divendres 5 una sèrie d'activitats solidàries. És la Setmana del Medi Ambient, reconvertida per aconseguir donacions que es destinaran a adquirir aliments frescos en comerços locals per a la gent que més ho necessite.

La primera activitat serà aquest mateix 1 de juny a partir de les 17 hores amb una sèrie de conferències sobre com afectarà el coronavirus al Medi Ambient o l'economia. Està prevista la participació del governador del districte 2203 del Rotary Internacional, Arturo Alagón, i nombroses i conegudes personalitats d'Alcoi: l'alcalde Toni Francés i el regidor de Medi Ambient Jordi Silvestre; la directora general de l'IVACE Julia Company; el president de la Cambra de Comerç Pablo de Gracia; el vicepresident de l'Associació Valenciana del Vehicle Elèctric, Lalo Planes; el gerent de Devesa&Calvo Abogados, David Devesa; el director farmacèutic de Korrott, José Antonio Picó; i el CEO de la plataforma empresarial U8M, Francisco Chico de Guzmán. 

Els pròxims dies hi haurà tallers per als més xicotets, i divendres 5 de juny hi ha prevista una festa de vesprada amb participació d'artistes, pintors, esportistes i moltes més personalitats. També vos facilitarem l'emissió en directe de la festa des d'ARAMULTIMÈDIA.