El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Segueix enguany totes les interessants conferències de la Setmana de la Ciència

La Setmana de la Ciència tindrà lloc del 16 al 26 de novembre, i totes les conferències es podran seguir en línia.

El Campus d'Alcoi de la UPV retransmetrà enguany totes les conferències, que es podran seguir des de qualsevol lloc. Es parlarà d'interessants temes com si els algoritmes ens poden salvar la vida, immunologia de pandèmies per a no iniciats, o a vore textos egipcis amb els ulls d'un escriba. Enguany totes les conferenciants són dones científiques.

Tot preparat per l'edició número 17 de la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi de la UPV, que enguany arribarà fins on estiga qualsevol interessat en el món científic. Totes les conferències, fins i tot els monòlegs d'humor, es podran seguir des del canal oficial del campus en YouTube. Des d'ARAMULTIMÈDIA et recordarem cada cita i et facilitarem l'enllaç.

La UPV ens presenta per aquesta edició en línia un programa del més variat. Les científiques conferenciants, totes elles dones, parlaran del món de l'esport, d'arqueologia, d'algoritmes o de màrqueting, sense deixar de costat la realitat actual amb una xarrada sobre immunologia en pandèmies per a no iniciats. Es pot consultar tota la informació o fer preinscripcions per a les conferències en aquest enllaç; però també t'avancem ací el programa previst:

  • Dilluns 16 de novembre, Marina Subirats parlarà de "Com educar per a una societat sense gèneres".
  • Dimarts 17 de novembre, Lucía Díaz-Iglesias: "Analitzar texts egipcis amb els ulls d'un escriba".
  • Dimecres 18 de novembre, Ana Freire es pregunta, "És possible salvar la vida amb algoritmes?".
  • Dijous 19 de novembre, Margarita del Val ofereix "Immunologia de pandèmia per a no iniciats".
  • Divendres 20 de novembre, amb Amparo Chiralt, "Podem tindre aliments sense plàstic? Tot sobre els materials no biodegradables".
  • Dilluns 23 de novembre, organitzada per INESCOP. "Claus per a comunicar: estils de vida i revolució social media" amb Lucía Rodríguez.
  • Dimarts 24 de novembre, "Química i Esport", organitzada per l'IES Bocairent i amb Rosa Vercher.
  • Dimecres 25 de novembre, "El CSIC respon a la COVID-19", amb Rosa Menéndez.
  • Dijous 26 de novembre, monòlegs científics amb Big Van Ciencia.