El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Segueix la demolició d'edificis al Centre

Demolició al carrer Sant Joan.

Ahir diumenge es va desplomar una part de l'immoble que s'està demolint al carrer Sant Joan, encara que sense causar danys personals ni de cap altra consideració.

Tres nous edificis s'han enderrocat al Centre d'Alcoi després de les revisions que s'estan duent a terme aquestes setmanes per part dels tècnics de Conselleria. Dos d'aquests immobles es troben al carrer Sant Mateu amb Placeta les Eres, on els treballs ja han finalitzat. A l'altre, en el carrer Sant Joan, l'enderrocament encara s'està duent a terme.

De fet, ahir diumenge es va desplomar una part d'aquest últim immoble, encara que sense causar danys personals ni de cap altra consideració. Des del govern esperen que l'enderrocament de l'immoble puga finalitzar aquest dilluns. El carrer estarà tancat fins que acaben els treballs.

Recordem que entre 400 i 500 edificis del Centre d'Alcoi estan sent sotmesos a revisions per part dels tècnics de l'Institut Valencià de l'Edificació (IVE). Aquesta mesura se suma al recent anunci del govern per a la creació d'una Oficina d'Atenció i Rehabilitació per a atendre als veïns del Centre, i que entrarà en funcionament aquest dimarts 25 de febrer.