El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Segueixen en marxa totes les categories del Nou Bàsquet Alcoi

Senior masculí Nou Bàsquet Alcoi

El cap de setmana ha servit perquè equips com el segon equip senior masculí i equips de categories inferiors jugaren partits de preparació. El senior femení va disputar el passat dimecres les semifinals de la “lliga valenciana”.

A Pedreguer es va tindre que desplaçar el senior femení del Nou Bàsquet per jugar les semifinals de la “lliga valenciana”, la victòria es va quedar a casa (70-45). L’equip dirigit per Lirios arribava a Pedreguer amb nombroses baixes, la qual cosa va fer que es convocaren a 3 juniors. Cal destacar el partit que van fer Maria Colomina i Ariadna García, que van anotar 22 i 10 punts, respectivament.

El segon equip senior masculí va jugar el primer partit amistós davant el Muro. L’encontre va ser igualat fins l’últim moment, i així s’ha pogut veure al marcador, 55-52. Amb aquesta victòria, l’equip dirigit per Pau  agafa confiança i també minuts en pista.

Pel que fa a la cantera, el passat dissabte cadet NB Alcoi S.V. Paúl i el infantil NB Alcoi naranja/blanco van viatjar a Yecla per participar en la tretzena edició del memorial Jose Luis Verdú. Cada equip va jugar dos partits que van servir per anar agafant sensacions i posar en pràctica tot el que duen treballat. 

Altres equips que van tindre partit amistós van ser els alevins NB Alcoi S.V. Paúl davant l’Ontinyent i l’infantil femení NB Alcoi Apacesco davant el San Blas.