El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Seguiment de majors, víctimes de violència i menors en risc per part de l'Ajuntament

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés recorda que s'ha habilitat el telèfon 900 75 00 71 per a qualsevol dubte. En un nou vídeo assegura que s'està fent seguiment de majors, que els xiquets amb beca escolar disposen d'un càtering, o que s'està reforçant la vigilància a víctimes de violència de gènere. 

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés llança un nou vídeo a la ciutadania on explica que el departament de polítiques socials incrementa la seua activitat per estar al costat "dels alcoians que més ho necessiten". Així, assegura que s'està fent seguiment de totes les persones majors que viuen a soles, i s'ofereix ajuda psicològica o telefònica. També s'estudien els casos de manera individual, i si necessiten ajuda per a comprar aliments, se'ls facilita. 

També s'ha habilitat un càtering que es facilita a domicili per als xiquets que compten amb una beca de menjador. I es fa seguiment dels menors en situació de risc, tant via telefònica com amb visites domiciliàries.

Per a les famílies amb pocs recursos, l'Ajuntament s'ha coordinat amb Creu Roja ai Càritas per facilitar aliments no peribles. I també es fa un seguiment de les dones víctimes de violència de gènere.

Toni Francés recorda que per a qualsevol dubte, es pot contactar amb el consistori per telèfon amb la nova línia habilitada: 900 75 00 71.