El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Seguiu així, esteu sent de gran ajuda". L'Ajuntament reconeix l'esforç dels xiquets d'Ibi

Els centres educatius a les nostres comarques estan mostrant ser lloc de detecció i control de casos. Molts dels contagis generats en altres ambients es detecten gràcies als protocols dels col·legis. Però els protocols no servirien de res si els alumnes d'infantil i primària no s'hagueren adaptat a les noves mesures com ho han fet.

Totes les aules de primària i infantil d'Ibi han rebut un diploma pel seu "increïble i modèlic comportament" davant la pandèmia. És la manera que tenen el Consell Escolar i l'Ajuntament d'Ibi d'alabar públicament el comportament dels més joves del municipi.

Segons expliquen des de l'Ajuntament d'Ibi, en l'últim Consell Escolar tots els centres educatius, sense excepció, mostraren la seua satisfacció per la reacció dels alumnes d'infantil i primària, que "han assimilat a la perfecció" les noves mesures. "Els docents estan realment satisfets de la fantàstica actuació dels més xicotets, que està reflectint-se en les primeres setmanes de col·le, en les que no hi ha hagut que lamentar situacions d'excessiva importància als centres. La situació als CEIP d'Ibi és de calma i alegria, per part d'un alumnat que estava desitjant incorporar-se a les aules en un curs realment excepcional i especial per a tots".

Així, s'ha decidit enviar un diploma com el de la imatge a totes les aules d'Ibi, per tal que els alumnes sàpiguen que els adults reconeixen i valoren el seu esforç.