El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Selectivitat atípica repartida per les comarques

La selectivitat a un dels centres de les comarques

La situació peculiar en la qual ens trobem ha obligat a habilitar aules en els diferents instituts de les comarques per a fer els exàmens amb les mesures de distància necessàries, 

Més de 600 alumnes de les nostres comarques han iniciat hui les EBAU, Avaluacions de Batxillerat d'Accés a la Universitat, abans conegudes com a PAU, i abans, com la Selectivitat.

Aquest 7 de juliol s'han iniciat les proves d'accés universitari, les EBAU, que s'allargaran durant tres dies. A l'Alcoià i el Comtat enguany es presenten als exàmens 667 alumnes, però no han pogut fer-ho tots junts en un campus universitari, com s'ha intentat en altres anys, sinó pel coronavirus s'ha hagut d'habilitar aules en diferents centres educatius. Així, tots els instituts que han cursat Batxillerat, han obert hui per acollir als seus alumnes en les proves de Selectivitat. I s'han establert mesures extraordinàries com la separació de taules, l'ús de gel hidroalcohòlic o que tot el material siga individual per evitar intercanvis.

Els resultats de les proves se sabran el 17 de juliol. En el cas de les nostres comarques les proves les organitza la Universitat d'Alacant, i els resultats es podran consultar, descarregar i revisar a partir del 17 de juliol a les 14 hores en el portal de l'alumne d'Educació, en aquest enllaç.