El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Seminari per a la Creació d'empreses en CEEI Alcoi totalment gratuït

Seminari per a la Creació d'empreses en CEEI Alcoi totalment gratuït / CEEI
La cita serà dimecres dia 17 de gener de 16.10 h a 19.30 h

El Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI Alcoi-València) donarà un seminari per a la Creació d'empreses el 17 de gener a partir de les 16.10 h i serà totalment gratuït.

Els emprenedors que estiguen interessats en crear una empresa estan d'enhorabona. El 17 de gener el Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI Alcoi-València) imparteix de forma gratuïta, un seminari amb la finalitat de servir-los de guia i orientació. Tindrà lloc en CEEI (plaça Emilio Sala núm. 1, en la 2a planta) de 16.10 h a 19.30 h.

El temari que es donarà serà: Recursos 'Emprenemjunts', Coordenades per a crear la teua empresa, Eines que ens van a permetre valorar la nostra idea i prendre decisions més fàcilment, i altres aspectes tècnics.

El tècnic de Desenvolupament Empresarial en CEEI Alcoi, Juan Simó impartirà aquest seminari i donarà als emprenedors l'oportunitat de conéixer els principis bàsics i les eines fonamentals de la creació i adreça de noves empreses, així com d'analitzar els factors crítics per a crear empreses d'èxit.

Les places disponibles són 20 i s'ha de fer una inscripció prèvia en la pàgina del CEEI (http://ceeialcoi.emprenemjunts.es).