El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Seminari 'Revoluciona TU Vida. Desata TU Potencial' al Campus d'Alcoy de la UPV

Seminari 'Revoluciona TU Vida. Desata TU Potencial'al Campus d'Alcoy de la UPV
L'esdeveniment serà els dies 13 de 16,00 fins a les 21.30 h i el 14 de 9,00 fins a les 14.00 h

Els dies 13 i 14 d'abril tindrà lloc el Seminari 'Revoluciona TU Vida. Desata TU Potencial' en l'Edifici Georgina Blanes UPV del Campus d'Alcoi. Si compres un exemplar del llibre, l'entrada per al seminari serà gratis.

L'associació 'Desata TU potencial', ha organitzat en col·laboració amb la UPV d'Alcoi la 24 edició del Seminari 'Revoluciona TU Vida. Desata TU Potencial' que tindrà lloc per primera vegada, els pròxims dies 13 i 14 d'abril en l'Edifici Georgina Blanes UPV del Campus d'Alcoi.

La jornada començarà divendres a partir de les 16.00 fins a les 21.30 i dissabte de 9,00 fins a 14.00 h amb divertides activitats que tractaran diversos aspectes relacionats amb la intel·ligència emocional i psicologia positiva.

En aquests enllaç pots vorer tota la informació i el formulari d'inscripció per a poder participar. És important que es facen les inscripcions, perquè les places són limitades. Per altra banda si compres el llibre 'Revoluciona TU Vida. Desata TU Potencial', l'entrada serà gratuïta