El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Senderisme en les muntanyes veïnes gràcies a les Mancomunitats de l’Alcoià i el Comtat i la Vall d’Albaida

Alfafara (7 de setembre), l’Orxa (19 d’octubre), Alcoi (20 d’octubre), Cocentaina (16 de novembre) i Banyeres de Mariola (17 de novembre).

El programa s'iniciarà amb una ruta per Alfafara el dissabte 7 de setembre.

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, juntament amb la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, presenten la programació de les rutes que s'inclouran en 'Senderisme entre muntanyes'. Amb aquest programa d'entrada gratuïta, tenen l'objectiu de donar a conèixer la natura i cohesionar el territori d’unes comarques veïnes, fomentant l’intercanvi de visitants i el coneixement dels paratges de municipis propers.

Les rutes per les quals faran senderisme, tenen el comú de la natura, però cadascuna serà molt diferent de l'altra, intentant que cada ruta que es realitze, siga una experiència única per als senderistes que s'apunten.

Pel que fa al programa, aquest s'iniciara a principis de setembre, concretament el dissabte 7, començant per Alfafara, i finalitzant tota la programació en desembre, el diumenge 15, en Aielo de Malferit. Els municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat que participen són Alfafara (7 de setembre), l’Orxa (19 d’octubre), Alcoi (20 d’octubre), Cocentaina (16 de novembre) i Banyeres de Mariola (17 de novembre).

Cal inscriure’s de forma gratuïta mitjançant un formulari. Totes les rutes començaran a les 9 del matí des de l’Ajuntament del municipi, excepte en els casos en què s’especifica un altre punt o horari al fullet informatiu. Es recomana que els assistents duguen esmorzar, aigua, gorra, protector solar i roba i calçat adequat. I si voleu conèixer tota la programació de manera completa, podeu visitar la web de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.