El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sense casos en 14 dies a les comarques

Amb l'actualització d'aquest 14 de juliol tenim 394 casos acumulats en tota la pandèmia, sense nous casos en l'última quinzena, i amb la xifra de morts estable en 116 des de principis de juny.
 

En un moment en què sentim que els rebrots es multipliquen a Espanya, el nostre departament es presenta, per primera vegada, sense cap nou positiu en l'última quinzena. És l'únic departament ara per ara net a tota la Comunitat Valenciana. 

Segons l'actualització oferida aquest dimarts 14 de juliol per Sanitat, no s'ha detectat cap cas positiu a les nostres comarques en els últims 14 dies. És, en aquesta actualització, l'únic departament de tota la Comunitat Valenciana que en aquesta columna presenta un 0. Altres departaments alacantins com Dénia o Oriola, on van arribar també a aquest 0, han sumat de nous casos en les últimes setmanes. Crida l'atenció sobre tot el departament d'Elx on en els últims 14 dies han comptabilitzat 10 casos, en part per un contagi familiar a Santa Pola. 

Així que molt bona xifra per a les comarques de l'Alcoià i el Comtat, però no cal abaixar la guàrdia perquè la possibilitat de nous casos és possible, més encara tenint en compte que el virus encara es mou per la província.