El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Part d'una nau d'Alcocertex s'enfonsa pel foc

Afortunadament no cal lamentar ferits, però una nau sí que s'ha vist greument afectada, i s'ha enfonsat part del sostre

Els Bombers han treballat més de 10 hores a l'incendi, que finalment ha afectat a una de les cinc naus de l'empresa tèxtil d'Alcosser de Planes

Per causes que encara es desconeixen, un incendi s'ha iniciat en la mitjanit a una de les naus de l'empresa tèxtil Alcocertex, a Alcosser de Planes. Segons han explicat fonts de l'empresa, els Bombers han acudit ràpidament i això ha permés acotar ràpidament les flames i que no s'estengueren per la resta de la fàbrica. Cal tindre en compte que es tracta d'una empresa de reciclatge tèxtil amb gran quantitat de borres inflamables. Finalment el foc ha afectat greument a una de les naus, on s'ha enfonsat part del sostre. Però les altres quatre naus de l'empresa han quedat intactes.

A Alcocertex es treballa per torns al llarg de les 24 hores, i en el moment de l'incendi hi havia treballadors dins l'empresa, però afortunadament, no cal lamentar cap ferit. Tot i que els bombers encara treballaven al llarg del matí d'aquest 26 de setembre, l'empresa ha pogut reprendre l'activitat en totes les naus excepte la sinistrada.

Això si, s'ha necessitat una gran quantitat d'efectius dels Bombers per a treballar contra les flames. Fins a Alcosser han anat 5 vehicles dels parcs d'Alcoi i Ibi, i més d'una dotzena de bombers. Han treballat al lloc durant més de 10 hores, i a mitjan matí es retiraven. Des dels Bombers expliquen que encara donaran una última ullada a última hora per comprovar que les flames no revifen.