El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sense lliurament públic de moment, però ja tenim guanyadors dels Sambori 2020

Edició 2019 dels premis Sambori. Imatge facilitada per la Coordinadora Alcoià - Comtat pel valencià

Enhorabona a tots esl estudiants guanyadors! Consulta el llistat complet ací.

Han participat més de 5.200 històries, de 43 centres educatius de tan sols l'Alcoià i el Comtat. El lliurament es farà a l'octubre si les condicions sanitàries ho permeten.

Gran participació de les nostres comarques en els premis Sambori de Narrativa Escolar. Enguany han participat 43 centres educatius de les nostres comarques, i s'han presentat 5.229 treballs. Açò suposa el 13 per cent de tots els treballs presentats a tota la Comunitat Valenciana. És a dir, almenys 1 de cada 10 contes presentats s'ha originat a l'Alcoià i Comtat.  

Ara, s'ha fet públic el veredicte del jurat amb tots els guanyadors per categoria, en cadascun dels cicles educatius. El llistat complet es pot consultar ací. Però malauradament, no hi haurà lliurament de premis de moment per la situació. Des de la Coordinadora pel Valencià confien poder fer el lliurament al mes d'octubre si les condicions sanitàries ho permeten. Serà a Gaianes, un dels pobles que formen part del CRA Mariola-Benicadell, escola organitzadora de les Trobades d'Escoles Valencianes 2020 i 2021.