El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sense problemes d'aforament la primera setmana de piscines obertes a Alcoi

La piscina de Caramanxel, l'única que durant uns minuts va cobrir l'aforament màxim.

En els primers 7 dies de piscines obertes a Alcoi, han gaudit d'elles més de 3.000 usuaris, complint amb les mesures extraordinàries d'aforament.

Tan sols durant un moment del dimarts es va omplir l'aforament màxim a la piscina de Caramanxel i es va tancar l'accés. Però va ser només per uns minuts, perquè de seguida alguns usuaris se n'anaren i s'obriren de nou les portes.

Sense conflictes ni problemes en la primera setmana amb les piscines municipals d'Alcoi obertes al públic amb les mesures extraordinàries pel coronavirus. S'ha reduït l'aforament màxim al 75 per cent, però excepte en uns minuts en una piscina concreta, no s'ha cobert per complet cap dia.

Les piscines obriren el dilluns 29 de juny amb una sèrie de mesures especials. I en la primera setmana, fins al 5 de juliol, hi han accedit 3.106 usuaris. Per piscines, 1.390 ho han fet en la José Trenzano Alós, 1.276 a la de Caramanxel, i 440 a la de Batoi. I des del consistori asseguren que no s'han produït problemes malgrat la reducció de l'aforament. Tan sols el segon dia, dimarts 30, es va cobrir per complet la capacitat a la piscina de Caramanxel, i es van tancar les portes a nous usuaris. Però la situació va durar tan sols uns minuts, perquè "a mesura que alguns usuaris anaven abandonant la instal·lació, es va poder recuperar l'accés sense major problema".

Alcoi és un dels municipis de les comarques, juntament amb Cocentaina, Muro o Benilloba, que han decidit obrir les piscines municipals amb mesures extraordinàries. No ha sigut així a altres pobles com Benifallim, Gaianes, Alcosser, Beniarrés o L'Orxa, on s'ha generat polèmica perquè els veïns lamenten no poder gaudir d'aquest servei enguany.