El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

SENT-ME és Acollida

La capital d'El Comtat està preparada per a rebre a més de 300 amants de la música del 16 al 21 de juliol

Centenars de persones visiten Cocentaina durant el Sent-me. No sols alumnes i professors, sinó també amants de la música que volen gaudir d'algun dels seus concerts en directe. I des de l'Ajuntament es bolquen per oferir la millor cara de la ciutat a tots els visitants.

Cocentaina s'omplirà la pròxima setmana de música i músics. Sobretot de músics que vénen de diferents punts del territori valencià i fins i tot d'Espanya, que volen aprendre dels millors professors durant uns dies. Del 16 al 21 de juliol, la capital d'El Comtat celebra la cinquena edició del Sent-me, una oportunitat per als estudiants de música, una experiència diferent per als professors especialistes, i una oferta inigualable per a les nostres comarques, amb concerts en directe cada nit. I des de l'Ajuntament de Cocentaina es preparen per a acollir a tots els que volen visitar el municipi.

Des d'Aramultimèdia hem parlat amb Marcela Richart, regidora de Cultura; i Vicent Santamaria, tècnic lingüístic de l'Ajuntament, que ens expliquen com s'obri la ciutat per a rebre als centenars d'amants de la música que vénen pel Sent-Me.

Si voleu saber més, ací en trobareu tota la informació. I si voleu passar una bona estona, no dubteu en assistir a qualsevol dels concerts programats. Recordeu que, per damunt de tot, el Sent-me és Alegria.