El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

SENT-ME és Contestà

Després de cinc anys, la proposta del Sent-me ja és un referent d'educació i cultura musical a tot el territori valencià

Cocentaina és de sobra coneguda per tot arreu per la Fira de Tots Sants. Però no cal esperar a novembre per a gaudir de la ciutat en tota la seua esplendor, perquè també tenim el Sent-Me, una altra mostra del caràcter contestà: obert, acollidor i difusor de cultura.

Cocentaina és coneguda per tot arreu per la impressionant Fira de Tots Sants, una cita a la qual assisteix la gent des de fa més de 600 anys. Però tot ser una fira exitosa, des de Cocentaina no volen centrar tots els seus esforços en tan sols una cita anual. Així que en els últims cinc anys han inventat, consolidat i convertit en un referent un altre esdeveniment: el Sent-me. Del 16 al 21 de juliol Cocentaina atrau centenars d'estudiants de música, una vintena de professors i moltíssims amants de la música que volen gaudir d'un dels concerts programats cada nit. 

Des d'Aramultimèdia hem parlat amb Vicent Santamaria, tècnic lingüístic; i Miquel Àngel Raigal, coordinador de joventut i cultura, que ens parlen de com el Sent-me ja s'ha convertit en un altre símbol identificatiu del caràcter contestà, obert, acollidor i difusor de cultura. Tot al vídeo.

Si voleu saber més, ací en trobareu tota la informació. I si voleu passar una bona estona, no dubteu en assistir a qualsevol dels concerts programats. Recordeu que, per damunt de tot, el Sent-me és Alegria.