El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

SENT-ME és Educació

Més de 300 músics, entre alumnes i professors, passaran per Cocentaina del 16 al 21 de juliol en la cinquena edició del SENT-ME

Vora 20 cursos diferents i professors d'orquestres emblemàtiques com la de Teatro Real de Madrid o la West Eastern Divan Orchestra de Barenboim. El Sent-me 2018 es referma com un dels principals fòrums de formació musical en tota la Comunitat Valenciana. Des d'Aramultimèdia parlem en Ignacio García Vidal, director artístic; i Miquel Àngel Raigal, coordinador de cultura, sobre aquesta visió educativa del Sent-me.

Calfem motors per a una nova educació del Sent-me a Cocentaina, una cita indispensable per als amants de la música. Sobretot per als estudiants, perquè el Sent-me s'ha convertit en un dels principals fòrums d'aprenentatge de la música clàssica en la Comunitat Valenciana. Al llarg de 5 dies, del 16 al 21 de juliol, els assistents poden triar entre una llarga llista de cursos: violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, fagot, saxofon, trompa, trompeta, trombó, direcció d'orquestra, música de cambra i Música i Moviments. I per què el Sent-Me Cocentaina atrau tants estudiants? Per l'impressionant planter de professors, que provenen de les millores orquestres i conservatoris com ara el Teatro Real de Madrid, el Palau de Les Arts de València, la West Eastern Divan Orchestra de Barenboim, o les Orquestres Simfòniques de Castilla i León, o les Balears. 

Des d'Aramultimèdia hem parlat en Ignacio García-Vidal, director artístic del Sent-Me; i Miquel Àngel Raigal, coordinador de joventut i cultura a l'Ajuntament de Cocentaina, per tal de saber més d'aquest vessant educatiu d'una cita imminent a Cocentaina. Tot al vídeo.

Però si encara voleu saber més, ací en trobareu tota la informació. I si voleu passar una bona estona, no dubteu en assistir a qualsevol dels concerts programats. Recordeu que, per damunt de tot, el Sent-me és Alegria.