El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

SENT-ME és Música en Directe

Des d'aquest dilluns 16 i fins dissabte 21 de juliol hi haurà almenys un concert en directe cada dia a Cocentaina

Sent-me és Educació, és Acollida, i és Contestà; però sobretot és Música en Directe. Tens un programa fantàstic entre què triar. Quasi tots els concerts són gratuïts i alguns d'ells a l'aire lliure.

La música és la principal protagonista d'aquesta trobada a Cocentaina, que del 16 al 21 de juliol atraurà centenars d'amants de la música. A més del seu vessant educatiu, amb cursos de tot i un planter excel·lent de professors; el Sent-me també ofereix l'oportunitat a qualsevol de gaudir de la bona música en directe, i fins i tot per alguns concerts en llocs tan emblemàtics com el Palau Comtal. Quasi tots els concerts són gratuïts excepte el del dimarts 17 de juliol, la simfonia 9 de Bethoven, un concert únic i irrepetible

Des d'Aramultimèdia hem parlat amb Ignacio García Vidal, director artístic del Sent-me; i Marcela Richart, regidora de Cultura, qui ens expliquen els concerts dels quals podrem gaudir en aquesta cinquena edició. Tot al vídeo.

Si voleu saber més, ací en trobareu tota la informació. I si voleu passar una bona estona, no dubteu en assistir a qualsevol dels concerts programats. Recordeu que, per damunt de tot, el Sent-me és Alegria.