El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

SENT-ME: l'edició més atípica però amb la mateixa il·lusió

Per a més informació, vos deixem el programa del SENT-ME 2020

Aquest 28 de juliol tindrà lloc el segon dia del SENT-ME al Palau Comtal de Cocentaina amb l'actuació de l'Orquestra Sinfònica de Múrcia.

Enguany és la sèptima edició del SENT-ME Cocentaina i està sent la més atípica de totes, per les circumstàncies que tots sabem. "Hem treballat molt per portar una nova edició i estem molt contents. La gent comença a identificar el SENT-ME com una marca i, això és molt important", comenta Ivan Jover, Regidor de Cultura Cocentaina.

Ignacio García-Vidal, director de l'event, assegura que han tingut molts problemes per dur endavant la nova edició. "Vam pensar si era prudent o no, però des de l'Ajuntament de Cocentaina juntament amb la meua direcció artística hem apostat pel fet de que la cultura no pot morir en estos temps tan complicats".

Aquest dilluns dia 27 de juliol ha estat el primer dia de la nova edició amb el Quartet de Corda de l'Orquestra Filarmònica de la Universitat d'Alacant i, aquest dimarts 28 de juliol és el torn de l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, amb música d'Elgar i Dvorak.