El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sentit adéu a Isabel-Clara Simó

Restes de l'escriptora abans de ser dipositades en el columbari.

Un acte senzill. És el que s'havia anunciat des del consistori i és el que s'ha pogut veure, no obstant això, carregat de solemnitat i emoció

La ciutat d'Alcoi ha donat un sentit i emotiu adéu a la seua filla predilecta, Isabel-Clara Simó. Personalitats del món de la cultura, la política i la societat civil s'han congregat aquest 24 de gener en el cementiri municipal d'Alcoi, on ja descansen les cendres de l'escriptora al costat de les restes d'una altra figura clau de les lletres valencianes, Ovidi Montllor.

Un acte senzill. És el que s'havia anunciat des del consistori i és el que s'ha pogut veure, no obstant això, carregat de solemnitat i emoció. Al voltant de les 12 h els assistents s'han començat a concentrar en l'accés del camp sant alcoià. Entre ells, amics de l'autora com el pintor Antoni Miró, el Conseller de Cultura, Vicent Marzà, o la titular valenciana de transparència, Rosa Pérez.

També s'ha deixat veure durant l'acte a una de les filles de Simó, Cristina Dafó, encarregada de depositar les restes de sa mare en un dels columbaris dedicats al descans etern de les personalitats alcoianes il·lustres. Un trio de corda ha interpretat peces musicals, intercalades amb unes paraules en memòria d'Isabel-Clara Simó.